FR NL

Voorstelling

Magerotte draait om meer dan het vee, het vlees, de ingezouten producten en de vleeswaren van uitzonderlijke kwaliteit. Ook en vooral om het onophoudelijke streven om het allerbeste uit de Ardense ‘terroir’ naar boven te halen.

Al meer dan vijf eeuwen is de geschiedenis van de familie Magerotte namelijk innig verbonden met die van de Ardennen.

De jongste creatie van de ateliers Magerotte is bijzonder geslaagd en sluit perfect aan op de onuitputtelijke ondernemingsgeest van dit oude traditiebedrijf.

Vijf jaar van onderzoek en de toegewijde inzet van gepassioneerde onderzoekers: dat bleek noodzakelijk om de ‘Frimas d’Ardenne’ te verfijnen.

Dit goddelijke brouwsel met een uitgesproken karakter en een uitzonderlijk evenwicht tussen zuur en zoet zal dankzij de rijke en complexe aroma’s ongetwijfeld snel uitgroeien tot een van de topproducten van onze mooie provincie.

Dit wonder uit onze wijnkelders verdient het om in één adem te worden genoemd met de allerbeste likeurachtige vruchtendranken ter wereld.

Het is echt vloeibaar goud dat op dit moment uit onze pers stroomt, met een suikerconcentratie die hoger ligt dan een Yquem!

Seule la consommation modérée de notre Frimas d’Ardenne permet de l’apprécier pleinement